Kereskedelmi Tér Forgalmas Területen - Április 25. Utca

Helyi in Cullera , area San Antonio

In bérlet for 800€




 

Egyedi lehetőség Cullera április 25. utcajában. Ez a felújított kereskedelmi tér kiváló helyen található a város egyik főutcáján, biztosítva a kiváló láthatóságot és hozzáférhetőséget a megalapozott üzletnek.

A nagy kirakat, amely vonzza a járókelők és a potenciális vásárlók figyelmét, ideális helyet biztosít üzleted, irodád vagy bármilyen más üzleti tevékenység számára, amely kiváló vizuális expozíciót igényel.

A teret felújították, és egy funkcionális tér áll rendelkezésre, amely könnyen alkalmazkodik különféle kereskedelmi koncepciókhoz. Jellemzői közé tartoznak a magas minőségű padlók, a hatékony világítás és a sokoldalú belső tervezés, amely optimális térkihasználást tesz lehetővé az üzleti igényeknek megfelelően.

Ezenkívül az Április 25. utca páratlan elhelyezkedése magas gyalogos- és járműforgalmat garantál, valamint egy szilárd alapot potenciális vásárlóknak, mind a helyi lakosok, mind a környékbeli turisták számára.

Ne hagyja ki az alkalmat, hogy üzletét beindítsa ebben a kiváló állapotú kereskedelmi térben, amely készen áll a működés megkezdésére.

Ma is felveheti velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a látogatást és felfedezzük az Ön vállalkozásához kínált összes lehetőséget.

Helyi in Cullera, area San Antonio

This publication may cointain some error, it's only displayed for informational purposes and not binding.


Property for rent in Cullera for 800€

: Reformado
: 60
: Exterior

Ref.: 12011



Send us a message

Enviar mensaje por whatsapp


Let's visit?

Call us: 684 458 431

Or send us a message







×
Enviar mensaje whatsapp   Enviar mensaje facebook messenger